Lördagsträning, mat och balkongmys!

Godkväll! Har ni haft en bra lördag?
Igår så kom Sara hit efter Idol, och vi låg bara och pratade och somnade innan 12. Vi gick upp i skaplig tid och åkte in till stan och kollade runt, jag blir galen på folket här i Stockholm, alla springer på varandra och stressar. Sånt ogillar jag, vill flytta till en mindre stad. Jag vill bli 18.
 
Klockan 3 mötte jag min babe Julia i Fridhemsplan och så käkade vi lite standard mat, (Mc 'D) klockan 4 var det dags för ett Jympa pass! Hade riktig träningsvärk imorse och när jag tränade blev det ännu värre, men kändes så skönt efter. Nu ska träningen tas på allvar! Vi åkte hem svettiga till mig och tog en varsin dusch och sen käkade vi världens absolut godaste mat. TACOS! Proppade i oss så mycket som vi orkade, sen satte vi oss på balkongen och myste med poppcorn och choklad som pappa kom hem med idag! Underbar dag med världens bästevän. 
 
 

FREDAG!

Godkväll! Jag är helt slut, men riktigt nöjd efter dagens första träning efter ett långt uppehåll! Har fixat så jag kan plugga upp min grundengelska, så slutar 16.30 på måndagar. Vilken mardröm! Men det är värt det, måste fixa min engelska, efter alla mina tuffa år! Kommer kännas riktigt bra efteråt. 

Annars idag så dagen varit helt okej, mycket stress och annat! Fick ingen lunch i skolan idag, pga av att jag glömde mitt matkort hemma... Så satt på lektionerna och var vrålhungrig, sen när jag kom hem efter träningen så PROPPADE jag i mig massvis med mat! Älskar mat! Nu ska jag titta på Idol, sen hoppa in i duschen snabbt & sen kommer Sara över hit och sover här. Mysis! Hoppas ni får en toppen kväll. 



Tisdag

Min dag har bestått av inlämningar och uppsatser hela dagen. Riktigt trist! Från att ha börjat klockan 8.10 imorse och pluggat som en galning hela dagen + en timme efter skolan och ytterligare några timmar här hemma. Det är inte okej! Det jag ända jag ägnar min tid till är pluggande, hinner bara äta imellanåt. Men på fredag så ska jag och Julia ÄNTLIGEN ta tag i träningen på riktigt! Nu ska det bli ändring helt & hållet. 
 
Annars idag så har dagen varit riktigt dålig, jag och Louise har gått runt i skolan och varit så arga, alla förstörde våran dag, ingenting fungerade för oss! Usch. Åkte hem och sov en halvtimme, och nu sitter jag här med min uppsats som tar år och dar, men imorgon är det en ny dag! Hoppas ni har haft en toppen tisdag!

 

~ Du måste dö några gånger, innan du kan leva ~

Har ni haft en bra måndag hittills? Jag har varit hemma hela dagen, pågrund av förskylning och jädrans ont i huvudet. Vädret gör mig deppig och jag är bara allmänt trött just nu. Jag och mamma har iallafall myst framför tvn med en varsin bit av äppelkakan vi gjorde igår! Nu ska jag sätta mig och skriva klart om forntiden & sen fortsätta skriva klart min uppgift om kommunikation. Usch vad jag är trött på skolan. Inte min starkaste egenskap... 


Gårdagen + söndagsångest!

Godmorgon! Vaknade för en kvart sen. Idag är en sån dag man bara ska ligga i sängen och glo på film och äta massvis med onyttigt! Jag måste även göra klart några uppgifter, som är mindre kul.. 

Igår hade jag en super trevlig kväll med min barndomsvän! Jag och mamma tog tåget upp till Västerås så vi var där runt halv12! Sen käkade vi lunch och sen åkte vi & handlade det gamla vanliga. MAT! Senare gick jag och Richard ut och sen träffade vi på några av hans kompisar, så vi satt där i några timmar & pratade med dom, sen åkte vi även lite moppe! Sen satt vi hans rum och bara pratade tills klockan blev 11 då jag och mina päron åkte hem! Däckade både i bilen och sen när vi kom hem. Riktigt bra dag!



OSKAR LINNROS!

Godkväll alla godingar där ute! Har ni haft en bra kväll? 
Idag har det varit en riktigt lång dag, kände mig alldelse för trött för skolan idag, även fast det var fredag. Vi fick även lyssna på en föreläsning om hur en kille har skapat sina egna designade appar, riktigt intressant! Klarade mig igenom dagen, och sen åkte jag hemåt! En timme hann gå, sen fick jag ett ryck och gick en liten powerwalk för mig själv! Sen fixade jag mig inför kvällen. Mötte Julia & Christoffer i stan och sen åkte vi mot grönan och kollade på Oskar Linnros! Lika bra live. Han är en stor FAVORIT! Åkte hem lycklig, träffade även på en gammal klasskompis vid tunnelbanan som jag inte har träffat på år och dar! Det är sick vad alla har förändrats sen tallbacka tiden.. Nu ska jag strax lägga mig och kolla på några avsnitt av O.C!
 
Imorgon går tåget 11.20 mot Västerås, där jag och min mamma ska träffa min barndomsvän Richard & hans mamma! 2 år sen vi träffades, så det ska bli riktigt kul! Hoppas ni har haft en toppen fredag!
 



Imorgon är en bra dag!

Imorgon är det nog en sån dag som gör alla lyckliga på något sätt? Jo, det är ju fredag och jag ska gå på Oskar Linnros på Grönan med fina vänner! Sitter och lyssnar ihjäl hans låtar, hans röst och texter är bara för bra... Jag får rysningar! Faktiskt så är det första gången jag ser honom LIVE, så det ska bli riktigt kul! Annars idag så har dagen varit katastrof för mig.. Ingenting har gått som jag har velat. IBLAND går min lärare mig på nerverna... Jag har även så mycket inlämningar så jag snart blir galen! Men imorgon är det fredag och ÅÅÅH så mycket som jag har längtat. Jag vill även börja träna, men jag har inte pengar till det. Vilket är surt.
 
Nu ska jag plugga och sen blir det att sova tidigt ikväll! Hoppas ni har haft en toppen torsdag!
 

Före&Efter

Min gamla 120 säng!
 
Min nya underbara! 160 cm säng. Love it!
 
 

Jobbig tisdag

Godkväll! Har så himlans mycket i skolan nu. Hinner knappt sitta vid en dator längre, kommer hem rätt sent på dagarna, och då hinner jag bara sätta mig och plugga och sen äta middag och sen måste jag ipricnip gå och lägga mig. Jag är så stressad, mitt huvud gör bara ondare för varje dag. Det här är bara för mycket för mig just nu... Men snartsnart är det äntligen helg, vilket jag behöver!
 
Jag kom nästan precis hem, vi var och fixade ett överkast till min nya säng på Ikea i Jakobsberg & sen lämnade vi mormor på vägen, och jag övningskörde hela sträckan och så parkerade jag in på våran parkering idag. Att parkera överhuvudtaget är det värsta jag vet, men pappa fick mig äntligen att göra det idag, och jag är faktiskt stolt över mig själv för en gångskull! Nu sitter jag i mitt rum och funderar om jag ska hoppa in i duschen eller inte? Har nämligen idrott och vi ska springa, och jag vet inte hur jag ska göra.. (Haha)) Nu ska jag bara dega i min säng och lägga mig riktigt tidigt ikväll! Hoppas ni har haft en toppen tisdag!


 

Min helg!

Godkväll! Bloggningen har varit lite uppochner, men jag har haft en hel del att göra.
 
I fredags så åkte jag till min favorit tjej Julia och käkade tacos med henne & hennes fina familj och sen så åkte vi till Grönan och kollade på NAUSE. Så himla mäktigt! Senare blev vi bjudna på en fest, blev lite rörigt men lyckad till slut! På lördagen så degade jag hela dagen och senare på eftermiddagen åkte jag och mina föräldrar till IKEA och beställde hem min säng och köpte små saker, och sen käkade vi även middag där också! Efter det åkte jag och träffade en kompis, och nu sitter jag här hemma och min säng har precis kommit, nu har jag och pappa en hel del saker att göra! Ska bli så himla skönt att få sova i en NY & skön säng! 


 

Onsdag

Stannade hemma från skolan idag, somnade och vaknade med migrän & börjar bli riktigt förskyld. Så jag kände att jag behövde stanna en dag och få sova ut och friska till mig! Missade tyvärr min och Lollos springtur idag på idrotten.. Menmen! Idag har jag nästan bara vaknat och käkat lunch och sen degat framför tvn! Vaknade på det bästa sättet idag. Min fina vän Sara ringer mig och frågar om jag vill äta tacos med henne och hennes mamma framför idol ikväll, det där kallar jag bara kärlek! Hon vet hur mycket jag älskar tacos, åååh du är bara för underbar! Min kväll är räddad. Nu sitter jag i soffan och kollar runt på olika bloggar, och strax ska jag hoppa in i duschen och senare när pappa kommer hem ska vi ta kort på min säng och sätta ut den på blocket. På lördag blir det en sväng till Ikea och köpa en ny säng till mig!! Överlycklig. Hoppas ni har haft/får en toppen onsdag!
 

Gårdagen och idag!

Godkväll! Försökte plublicera ett inlägg igår ifrån mobilen, men blogg.se ville inte samarbeta med mig, så det sket sig! Men i alla fall igår fick jag ett så kallad ''RYCK'' och gick ut och sprang en timme, första gången på flera månader, en liten start inför gymmet! Jag är riktigt taggad på att börja träna igen faktiskt. Annars igår så gick jag över till Sara på kvällen och tittade på Idol och sen gick vi ut på en snabb promenad med Zorro, det börjar bli riktigt kallt nu på kvällarna... Det suger! Idag var jag i skolan som vanligt, var trött hela dagen och min dag kändes bara förjävlig, men som tur fanns min baby där för mig! Vet inte vad jag skulle göra utan henne, hon gör mina skoldagar! 

Direkt när jag kom hem så gick jag och mamma ner till centrum en snabbis & mamma köpte två träningslinnen till mig och jag köpte ÄNTLIGEN en skinnjacka som jag tyckte riktigt mycket om! Det är helt sjukt hur många skinnjackor jag har letat efter och lämnat tillbaka, men NU har jag hittat MIN! Kom hem för ett tag sen och nu ska jag dega tills maten blir klar, sen ska jag hem till Sara en snabbis, blir nog Idol med henne och sen hemåt! Hoppas ni har haft en toppen tisdag.
 
 
 
 
Gårdagens träning + två bilder från idag!

 
 
Maaaackan!

Finaste vännen!




BESLUTÅNGEST

Jag har haft sån ångest över att inskaffa en skinnjacka i år, har varit inne på varenda affär i Liljeholmen och i stan men hittar verkligen ingen som passar mig. Beställde en skinnjacka från h&m strax innan jag åkte till Öland, under sommaren alltså, och den kunde jag inte lämna tillbaka när jag kände efter att den inte passade mig + så var den lite stor i armarna, men nu har äntligen har Julia tagit över den! Så det känns riktigt bra.
 
Nu är det bara att forsätta att leta som en galning efter en skinnjacka.. MEN jag har även funderat länge om det är VÄRT att köpa Kenzas gamla modell? Jag är så kär i den, har varit i affären och provat den och den satt super bra och jag bara älskar den... men då är frågan är det värt pengarna? Jag har sån bestlutångest.. Hjälp mig! Hur skulle ni gjort? 

 

ÖLAND 2013

 







 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAGS ÅNGEST

Söndag och nu börjar deppdagen. Då jag brukar ligga hemma och bara dega! Men ska strax iväg med Sara till centrum för att fixa lite ärenden och senare på kvällen kommer Julia över hit & hon ska bl.a prova min skinnjacka! Hoppashoppas hon kan köpa den, skulle kännas så skönt att få bli av med den! Sen ikväll blir det myskväll för mig själv, skola imorgon vilket jag inte är alls taggad på. Jag vill inte att helgen ska vara slut, ÄN. Hoppas ni får en toppen bra dag!

En av mina och Saras sommarkvällar, bestod av balkonghäng och jordgubbar.. åååh!
 
 
 

Lördag night

Godkväll! Igår gick jag över till Sara sent på kvällen och vi myste i hennes säng & hade vårat lilla tjejsnack som vi alltid har! Vi vaknade imorse tidigt och klockan 3 skulle vi vara i Bro hos Sara's mammas kille, där blev det grillat och massvis med skratt och prat! Riktigt bra kväll, sen tog jag och Sara en taxi hemåt! Hela kvällen så har vi bara kollat på tv och degat, riktigt skönt!

Imorgon ska jag och Sara upp i skaplig tid och åka in till stan och göra lite ärenden, sen så ska jag träffa min underbara Julia senare på dagen, det blir nog super! 1 September idag... Jag vill ha sommar, den får inte vara slut än.


RSS 2.0