En liten tripp till Linköping!

FRÅN IGÅR!
 
Godkväll! Haft en bra onsdag? Min har varit mer än bra! Igår så kom min finfina vän hem till mig på kvällen och vi satte oss i köket med grönsaker & dipp och bara pratade om allt möjligt,vilket behövdes.

Imorse tog jag 11.05 bussen från Stockholm central mot Linköping! När jag var framme så blev jag mött av min underbara sis och vi åkte till affären och köpte massor med mat och godsaker till kvällen! Sen så har vi bara myst framför tvn med kladdkaka, varmchoklad med grädde! Sen har vi även kollat på min favorit film ''Cyberbully'' VÄRD ATT SE! Strax är det en ny dag och imorgon har vi hela dagen fullbokad. Först och främst så ska vi upp i god tid och käka god frukost och sen gå ner mot stan här nere i Linköping och kolla runt i affärer. Jag har redan letat upp en julklapp som jag önskar mig av mina päron och även släkt. Ett Thomas Sabo armband, så vi ska kika på lite olika berlocker och sånt smått! Sen ska vi båda ta två hål i öronen... Spännande! Var minst 5-6 år senast.. Sen ska vi färga mitt hår och sen antingen gå på bio eller ha en myskväll tillsammans, sista kvällen innan jag åker hem på fredag! Hoppas ni har haft en toppen kväll.

IDAG

 




Nystart igen!

 Godkväll! Nu tänkte jag försöka göra ett nytt försök med blogganden, haft ett litet upphåll pga av ingen blogglust och så har jag haft så otroligt mycket i skolan att pappa var tvungen att köpa en skoldator till mig för att jag skulle klara av allt arbete. Rätt sjukt! Sen fick jag även en ''Samsung, surfplatta'' av honom som tidig julklapp! Så nu har jag allt på plats, ny dator, surfplatta och en systemkamera! Så nu kan ni få massvis med härliga bilder, vilket betyder att jag kommer blogga en hel del. 

Vad har annars hänt i mitt liv senaste tiden? Gick på höslov i fredags, vilket var längtat! Jag och Sandra i min klass var även förbi skolan vi ska praktisera på i 6 veckor efter höslovet, vilket jag verkligen ser framemot. Ska bli riktigt kul att få prova på att jobba med 6-åringar och 2or! Har hittils bara jobbat med 1-4 åringar, vilket jag dock älskar! 
Min handledare verkade super härlig, så det känns riktigt bra! 

Idag så hade jag arbetsintervju på ett företag som heter Nanny.nu där dom jobbar med barnpassning, eller rättaresagt familjer betalar företaget för att få en barnvakt vissa timmar i veckan, och därför var jag på intervju idag, och skrev på olika slags papper och nu väntar jag bara på en familj som jag ska få jobba med sen så får jag äntligen prova lite smått hur arbetslivet fungerar!! Spännande. Åkte & gymmade efter intervjun, och sen har jag bara degat hemma och kollar på ''Kampen mot cancerfonden'' hur sorligt som helst. Det är sjukt hur många som dör av cancer varje dag.. Det borde inte ens få exsistera.. Nu ska jag titta på en serie och sen sova! Imorgon ska jag förmodligen träffa min fina vän. Natti!

 

RSS 2.0