NYTT!

För några veckor sen när jag vad nere i Linköping hos min syster så fick jag med mig hem dessa godingar! Super sköna till hösten/vintern. Riktigt bra köp!


TISDAG

Godmorgon... Idag är ingen bra dag. Tänkte vara lite duktig och kliva upp klockan 6, men kom inte upp fören strax efter halv 7... Jag är så trött! Slutar iallafall halv 1 idag, längtar ihjäl mig! Hoppas ni får en toppen tisdag!


MÅNDAG

Godkväll! Nu är måndagen snart över. Var riktigt segt i skolan idag, men det är det nästan alla måndagar. Fick även veta att vi börjar runt 8 på morgonen alla dagar förutom måndagar.. Japp! Det är bara att gilla läget, typ.
Men jag är faktiskt riktigt taggad på praktiken, det är typ det bästa med mitt program! Annars idag så har jag bara degat hemma och sen gick jag över till min fina vän Sara och vi hade vårat lilla tjej snack som vi alltid har när vi ses, och sen så kollade vi även på idol med hennes kusin som var med i antagningar! Haha!! Sen gick vi ut på våran promenad med Zorro! Nu är jag hemma och ska strax sova, börjar 8.10 imorgon!! Vilken mardröm... Hoppas ni har haft en toppen måndag!


DÅ OCH NU

DÅ.
 
NU.
 

MÅNDAG

Godmorgon! Har ni haft en bra morgon hittills? Börjar om en timme, sen är det lektioner som gäller fram till klockan 2. Hoppas ni får en toppen måndag!


SÖNDAGS ÅNGEST

 
Söndag.... Och idag så har jag tagit en liten tur på stan med en kompis och massvis med tjejsnack! Det behövde jag. Riktigt skönt att få prata ut, behövs nog för alla ibland! Kom hem för ett litet tag sen och nu ligger jag i soffan & kollar runt lite på datorn, och deppar för att det är måndag imorgon och då börjar min riktiga skolvecka.. Det är bara att kämpa sig igenom den. Nu ska jag fixa för morgondagen och sen lägga mig och kolla på några avsnitt av O.C och sen sova! Hoppas ni har haft en toppen söndag. 


Svart skinnjacka till SALU!

Jag och min kompis skaffade ett bloppiskonto på instagram för några månader sen, där vi bl.a säljer kläder som vi inte använder längre och lite smått och gott, och nu försöker jag sälja min oanvända skinnjacka som jag köpte på nätet för inte sådär jättelänge sen, så den är bara provad och aldrig använd, har även lagt ut den på blocket och tänkte nu lägga ut den här på bloggen så får jag se om det är någon filur som är intresserad av den! Om ni är det, är det bara att kommentera! 


 
 
 
Mitt och Saras bloppiskonto på Instagram, bara att kika in om ni skulle vara intresserad av något, och vi finns i Stockholm båda två!

Mitt sommarlov


Vad jag än gör, så ska jag aldrig låta dig trycka ner mig.

Godkväll! Min käre vän tyckte jag var riktigt dålig på att blogga, så jag kände att jag kunde slänga in ett kvällsinlägg denna lördag. Jag började skolan i torsdags, dock var det bara en timme, men det kändes skönt att få träffa alla sina vänner igen! Igår (fredag) så skulle vi ha en dag med alla ettor för att lära känna varandra, och det var 4 från tvåan och 4 från ettan, och jag var med Michaela och Kevin & vi fick ett papper med massor ställen vi skulle besöka och ta kort på, och sen fick man poäng för det, vi började klockan 10 och skulle vara tillbaka till skolan vid 2. Vår grupp var as roliga faktiskt! Vi fick besöka kaknästornet helt gratis & så fick vi se Robin Stjernberg spela två låtar LIVE. Så det blev faktiskt en bra dag tillslut! Åkte hem vid 3 och var bara hemma hela kvällen, riktigt skönt! 
 
Idag så degade jag på förmiddagen och sen runt 3 tiden åkte jag och pappa & övningskörde lite, runt om här i Solna. Tränade mest på att backa i parkeringsrutor, det jag måste träna på mest just nu. Allt annat flyter på ganska så bra. Ska faktiskt sätta mig och kolla igenom körkorts boken nu och kolla om det finns lite frågor som jag kan plugga på! Hoppas ni får en forsatt bra lördagskväll! Lovar att uppdateringen blir bättre och ni ska få massvis med bilder sen. Love!

 

I told myself that I was not going to let other people who do not fit into my life, pushing me down. I am strong!

 Hej världen! Det var ett tag sen jag bloggade sist, men jag har knappt suttit vid någon dator dom senaste dagarna och jag försöker bara njuta av dom sista dagarna av mitt sommarlov 2013... Åh, vad depp det låter. Fast tyvärr så är det sant. Börjar på torsdag och jag vill verkligen inte. Jag är inte redo, inte än. I alla fall så var jag på Kartellen igår på grönan med min bästa Julia! Det var faktiskt riktigt bra, vi stod längst fram förengångskull, dom sista låtarna.. Vilket stämning! Jag och Bullis vandrade hem lyckliga. Hon är en sån bra vän, bara så bra! 
 
Imorse fick jag vakna 8.30, tidigaste dagen på sommarlovet, nästan iallafall! Mamma och jag tog sällskap in till stan och så letade vi efter Sturegallerian där jag skulle på ett möte om mitt jobb som jag förhoppningsvis kommer få så småningom!! Såååå glad. Skrev på massa papper, och skrev in mitt kontonummer och så gjorde jag en liten film om mig själv också, jag kände mig så vuxen.. Hehe! Sen bjöd mamma mig på lunch i stan. Mysis! Sen åkte jag och träffade min fina Emma i stan, vi satte oss i en mysig park i Kungstädgården och bara pratade!
 
 Sen åkte jag hemåt, och sen på kvällen gick jag över till Sara och käkade middag där med henne & hennes mamma. Åh, känner mig så hemma där.. Det har jag gjort sen jag träffade Sara för första gången för 5 år sen. Iprincip mitt andra hem! Vi myste framför Idol med chips och choklad, lite tröstätning innan skolan... Och sen gick vi ut på en långpromenad med hennes urgulliga hund Zorro! Så skönt att bara få gå och prata med någon som faktiskt förstår en på ett sätt som ingen annan gör. Love! 
 
 

Göta Kanal

Godkväll!
Ligger här i Linköping i min syster's otroligt sköna soffa. Kollar på O.C och njuter lite för hur bra dag jag har haft! Runt 11 imorse var jag och Sanna på vift med den lilla röda bilen som Sanna har fått låna av hennes kompis! Vi åkte först en sväng till Göta Kanal, och hade en liten picknik & bara myste! Sen spelade vi en omgång äventyrsgolf, som jag självklart förlorade på.. Haha!! Sen åkte vi till Smultronstället som ligger i Söderköping! Super mysig liten by, och där käkade vi den godaste glassen jag någonsin har ätit! Tipsar verkligen ''Smultronstället'' senare gick vi runt & kikade runt, och hittade ett halsband för 10 kronor! Bra inköp.
 
Ikväll har vi bara tagit det lungt framför O.C! Imorgon åker vi hemåt till Stockholm, tråkigt nog.. Jag trivs så himla bra! Och skolan börjar nästa torsdag. NEJ, jag får ångest.. Hoppas ni har haft en toppen dag!

 
 
 
 
 

Tillbaka igen för ett nytt försök!

Hejsan! Har ni haft en bra sommar hittills? Min sommar har varit toppen, sen har den varit lite uppochner. Jag lever iallafall! Under senaste veckan så har jag spenderat min tid med min favorit vän Julia. Har sovit hos henne från torsdag-söndag, och vi har gjort så sjuka grejor! Jag har också varit på min andra fotbollsmatch hittills, brukar annars aldrig kolla på fotboll. Aldrig! Det här har faktiskt varit dom bästa dagarna på mitt sommarlov faktiskt. Hon är en sån sjukt j-vla bra vän. 
 
Jag har haft lite små problem med min tandställning under sommaren och här omdagen så låg jag i Julias soffa och fastnade med min tandställning i hennes soffa och det var anledning till att hon skrämde mig & jag tror inte jag har skrikit och skrattat så mycket på väldigt länge. Julia fick klippa i soffan så jag fick bort tandställning.. Haha!! Tror Julia filmade några sekunder under tiden vi försökte få bort min tandställning, ska försöka ladda upp den här på bloggen senare! Men i alla fall så hade jag tid hos tandläkaren imorse,och det var nog det jobbigaste att kliva upp så tidigt, så nu har jag äntligen fixat till tandställningen! Senare under dagen så tog jag tåget mot Linköping, min syster bor nämlingen här och jag&hon ska ha några sis-days tillsammans tills vi åker tillsammans upp till Stockholm på fredag! Så vi ska gå runt i affärer, åka till ett ställe som heter ''Smultronstället'' som ligger i Söderköping & sen ska vi försöka hinna med att spela minigolf också. Ska försöka ladda upp massor med bilder sen från sommaren sen. Nu säger jag godnatt!


Några bilder från dom senaste dagarna!
 

RSS 2.0